Het verhaal van Roberto's Restaurant begint 25 jaar geleden als Roberto Payer aantreedt wanneer General Manager van Hilton Amsterdam. Zijn Italiaanse roots zijn nu terug te vinden in de authentieke Italiaanse gerechten die in Roberto’s Restaurant worden geserveerd. Deze Italiaanse gerechten zijn gecombineerd in het boek 'Pure Italiaanse Keuken'.
Executive Chef Franz Conde
Onder leiding van Franz worden dagelijks met veel enthousiasme alle typisch klassieke Italiaanse gerechten bereid. Franz' visie op koken en zijn passie voor pure Italiaanse producten geven hem volop inspiratie.
Besloten dineren
Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar de ideale locatie waar u in alle rust kunt genieten van uw gezelschap? Stop met zoeken, wij hebben de perfecte locatie. Onze Private Dining heeft een rustgevend uitzicht over het Noorderamstelcanaal.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Als je op zoek bent naar een nieuwe en spannende uitdaging, bekijk dan onze huidige vacatures en neem contact met ons op voor een afspraak!