Private dining

Boek een tafel

Organiseer uw volgende sociale of zakelijke evenement in het serene kanaalgedeelte van Roberto. Dit besloten gedeelte van het restaurant kijkt uit over het Noorderamstelkanaal en biedt plaats aan maximaal 30 gasten. Kies uit een van onze vaste groepsmenu's of stel uw eigen gepersonaliseerde menu samen met ons ervaren team. Als u het zich kunt voorstellen, laten wij het tot leven komen.

R

Het kanaalgedeelte van Roberto biedt de mogelijkheid om een vergaderlunch te organiseren en zaken te combineren met pura cucina italiana. Met een geïntegreerd scherm en projector kan niets u ervan weerhouden om onder het genot van uw maaltijd te brainstormen over uw volgende grote idee!

Wilt u dat onze chef uw gasten een privé kookshow aanbiedt? Wilt u een van onze bartenders inhuren voor cocktail entertainment? Of misschien een wijnatelier met onze Hoofdsommelier? Laat ons team u helpen om van uw kleine evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. We helpen u ook graag met eventuele decoratieverzoeken om de zaal naar uw wens te transformeren.

Stuur een e-mail